Οι φιλέλληνες ηθοποιοί του εξωτερικού

Οι φιλέλληνες ηθοποιοί του εξωτερικού

Οι φιλέλληνες ηθοποιοί του εξωτερικού

Ευχαριστούμε τους Greekreporter.gr για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους www.greekreporter.gr, μέσα από την οποία μπορείτε μόνοι σας να δείτε τη δουλειά τους!

Υπάρχουν πολλοί φιλέλληνες στο εξωτερικό που αγαπούν την Ελλάδα και που τη θεωρούν μια από τις πιο όμορφες χώρες πάνω στη γη. Μας μίλησαν πολλοί διάσημοι και επιτυχημένοι ηθοποιοί που δεν είναι μόνο επώνυμοι αλλά έχουν γράψει ιστορία στον χώρο της τηλεόρασης ονόματα όπως Angelina Jolie, George Clooney, Brad Pitt, Christopher Plummer οι οποίοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους μιλώντας με πολύ αγάπη για την Ελλάδα για την ιστορία της και για τους ανθρώπους της τονίζοντας επίσης ότι τώρα που οι Έλληνες βιώνουν αυτές τις δύσκολες μέρες λόγω της οικονομικής κρίσης θα τους στηρίξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην ερώτηση «Τι γνώμη έχετε για την Ελλάδα;» δείτε παρακάτω τι μας είπαν:

Angelina Jolie – Αγαπώ την Ελλάδα και είναι από τους αγαπημένους μου προορισμούς. Πιστεύω πως οικονομική κρίση υπάρχει σε όλον τον κόσμο και είναι πολύ λυπηρό το γεγονός αυτό, ανησυχώ πολύ για το τι μπορεί να προκύψει όπως βία και πόλεμοι. Όλοι μας πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στις χώρες που το έχουν ανάγκη και να τις υποστηρίξουμε.

George Clooney – Έχω σπίτι στην Ελλάδα την αγαπώ και ανυπομονώ να ξανά πάω, φυσικά και αυτό το καλοκαίρι θα πάω διακοπές στην Ελλάδα.

Brad Pitt – Έχω πάει πολλές φορές στην Ελλάδα με την οικογένεια μου και έχουμε περάσει πολύ όμορφα, είναι από τις ομορφότερες χώρες στη γη.

Christopher Plummer – Την λατρεύω την Ελλάδα έχω πάει πολλές φορές, επίσης έχω γυρίσει και τέσσερα έργα εκεί. Πιστεύω ότι οι Έλληνες με τη βαθιά ιστορία που έχουν θα ξεπεράσουν την οικονομική κρίση, είναι από τους καλύτερους λαούς με μια υπέροχη χώρα.

 

 

πηγή