Παρή Ράπτη slider
Παρή Ράπτη
wave-icon
Δρ. Παρή Ράπτη

ΠΑΡΗ ΡΑΠΤΗ

“Μια γυναίκα που κάνει πολλά, μια γυναίκα αεικίνητη, που διοχετεύει όλη της την ενέργεια για να νιώθουν οι άλλοι καλύτερα.”

– περιοδικό Lipstick

H Δρ. Παρή Ράπτη τελείωσε την Ιατρική και ειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία. Παράλληλα, φοίτησε στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Υπήρξε εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε θέματα Ενδοκρινολογίας. Υπήρξε Πρόεδρος Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίων Υγείας και Αισθητικής (Ελληνικά, Μεσογειακά, Διεθνή), Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής τοπικών συνεδρίων της Ευρωπαϊκής Σχολής Ογκολογίας (Καθ. U. Veronesi -τέως υπουργός Υγείας της Ιταλίας), Μελος πολλών ερευνητικών και επιστημονικών Επιτροπών.

Είναι επιστημονικός σύμβουλος φαρμακευτικής πολυεθνικής εταιρίας, συγγραφέας πολλών άρθρων σε ιατρικά βιβλία, συγγραφέας άρθρων ιατρικού περιεχομένου σε διάφορα έντυπα περιοδικού Τύπου και συμμετέχει σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

wave-icon
quote-icon
Η ιατρική με βοήθησε να αγαπήσω περισσότερο τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο θύμα και θύτη, πλούσιο ή φτωχό, Έλληνα ή μετανάστη, που τελικά έχει τις ίδιες αγωνίες και τις ίδιες ελπίδες μπροστά στη ζωή και το θάνατο
quote-icon
featured background
Δρ. Παρή Ράπτη: Ορμόνες: χημικοί αγγελιοφόροι ζωής

Η Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος Δρ. Παρή Ράπτη, απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Μιλάνου και μέλος της ελληνικής επιστημονικής διαβητολογικής εταιρείας, αναλύει τη σημασία των ορμονών στις πτυχές της ανθρώπινης δραστηριότητας στο πλαίσιο εκδήλωσης του δημοτικού ελεύθερου πανεπιστημίου.